Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка офіційно змінила ім'я і узаконила свій псевдонім, часто радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму мікроблозі в Instagram.

Цього разу зіркова красуня поділилася милим знімком з нової фотосесії на прогулянці, а в підписі до нього запропонувала фанатам пограти.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на прогулянку Злата вийшла в спокусливому образі – на ній коротеньке чорне плаття на тонких бретельках, поверх якого вона накинула теплий картатий піджак оригінального фасону. Свій образ красуня доповнила чорними ботфортами і кокетливою капелюшком. Її волосся розпущене і акуратно укладене, а на обличчі легкий макіяж і мила посмішка. У підписі до фото Огнєвіч написала: "Пограємо. Якби у Вас в руках виявилася карта, на рахунку якої лежить 1 000 000$, а купити можна тільки ОДНУ річ! Що б це могло бути? Залишайте ваші коментарі, найбільш яскравий отримає від мене фірмову футболку і ще дещо смачне. Поїхали". Фоловери не пройшли повз і почали обговорювати нові фото зірки, захоплюючись її новим образом.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.