Український комік і актор Юрій Ткач частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де на нього підписано понад 1,6 мільйона чоловік.

Зараз учасник "Танців з зірками" і "Ліги Сміху" поділився знімком, на якому він зображений разом з Євгеном Кошовим з "Квартал 95".

Читайте Знай в Google News!

Юрій таким чином поділився фрагментом одного з номерів, де вони обидва виявилися зрадниками іншої зовнішності. На величезному екрані написано "Увага розшук!" і зображені два нібито злочинця. Серед них Юрій Ткач, проте з густими вусами, шапці-вушанці і в тільнику, а поруч Кошовий — блондин з шикарною шевелюрою. "Десь бачили цих двох? )))", - написав Юрій під фото.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Тю, звичайно. А ще я знаю що вони завтра будуть на 1+1 в 95-му кварталі. Приблизно о 20:20. готуйте засідку", "Та бачив зараз з ними бухаємо", "Ні, але хотілося б побачити", "Не бачила, не чула, нікому нічого не скажу", "Вчора горілку в магазині на хрестик брали", "Передали екіпажам , вжити заходів до затримання і доставки до найближчого павільйону 95))", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юрій Ткач з "Квартал 95" з дружиною розірвали танцпол: гаряче, ніж на "Танцях з зірками"

Як повідомляв "Знай.ua", Ткач з "Квартал 95" закотив грандіозну вечірку до 37-річчя, "волохатий" Кошовий, 90-ті і ламбада.

Знай.ua писав, маленька донька Юрія Ткача відпалила на святі татусі - майбутня зірка "Квартал 95"