Анна Заворотнюк – 24-річна донька відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото і відео свого життя.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно красуня поділилася крутими знімками, на яких зображена верхи на коні. Локація зйомки дійсно вражає – величний замок біля лісу і красивий фонтан. Крім того, Заворотнюк відмінно виглядає в ролі наїзниці, адже так виглядати їй дозволяє підтягнута фігура і розкішне волосся.

"Я потрапила в дивовижне і казкове місце 🧚🏼‍♀️ начебто старовинний замок, повитий плющем у зачарованому лісі 🏰 насправді це стайня в традиційному англійському стилі ферми, там можна погуляти, поспілкуватися з тваринами і покататися на конях. Що і зробила я, у мене з'явився новий друг на ім'я Антон, хочу його вам представити😹 він чарівний, імпозантний, добродушний і дуже ненажерливий 🍎 А ви коли-небудь каталися на коні?🐎", - написала Анна.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Анна Заворотнюк у шкіряному вбранні показала свої гарбузики.

Як повідомляв портал Знай.uа, погляд видав усю печаль доньки онкохворої Заворотнюк: "Ми дуже схожі".

Також портал Знай.uа писав, що донька Заворотнюк показала головну красуню сім'ї – всі троє на одне обличчя.