Головний герой шостого сезону найромантичнішого шоу країни Холостяк Іраклі Макацарія зізнався, що може одночасно зустрічатися з кількома жінками

Читайте Знай в Google News!

Продюсер, бізнесмен та бажаний холостяк Іраклі Макацарія — справжній улюбленець української публіки. Його називають ідеальним чоловіком. Він успішний, харизматичний та відомий - просто мрія будь-якої жінки.

Та чи насправді він настільки ідеальний, чи все ж ховає свої "скелети в шафі". Про це довідалась телеведуча Анна Олицька під час інтерв'ю для свого YouTube-шоу "Без комплексів".

Іраклі Макацарія зізнався, що досі холостяк, тому може собі дозволити спілкуватися з кількома жінками одночасно. Однак зазначив, що перебуваючи у серйозних стосунках, він ніколи такого не робив і не зраджував кохану.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Ведуча зізналась Іраклі, що має кількох знайомих дівчат, які з ним зустрічалися, і є підозра, що одночасно.

"Це не були стабільні чи серйозні стосунки. Я цього ніколи не приховую. Перебуваю у статусі людини без стосунків і не бачу нічого ганебного, якщо зустрічаюся з однією, а через тиждень, наприклад, з іншою. Коли ти починаєш спілкуватися з дівчиною, то розумієш, як вона тебе сприймає. Думаю, що ми дорослі люди, і прекрасно це відчуваємо. Заздалегідь нічого не обговорюємо. До того ж це не зустрічі кожного дня. До речі, я не знаю, про кого саме ти говориш, але впевнений, що ми бачилися, можливо, кілька разів".

Під кінець розмови про особисте Анна запитала Іраклі, яким він себе бачить через п’ять років.

"Я дуже сподіваюся, що сім'я буде головним досягненням, про яке зможу розповідати, та, можливо, вже показувати результат кохання. Всьому свій час", - каже Іраклі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Холостяк Макацарія повернувся до Києва і ощасливив "наречених" трепетним посланням

Як повідомляв портал Знай.ua, Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також Знай.ua писав, Холостяк Макацарія опублікував зворушливе фото з дитиною