Олімпійська чемпіонка у шоу "Хто зверху?" поповнила свій арсенал нагород

Читайте Знай в Google News!

Бронзовий призер Олімпійських ігор і відома українська гімнастка Анна Різатдінова створила академію з художньої гімнастики, стала учасницею "Танців з зірками", а тепер взяла участь у шоу "Хто зверху?". І вже встигла отримати нагороду.

Щотижня команди чоловіків та жінок змагаються за першість у "Хто зверху?". А ще кожен учасник намагається продемонструвати свої кмітливість та ерудицію.

учасниці "Хто зверху", фото:Новий канал
учасниці "Хто зверху", фото:Новий канал

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Так, в одинадцятому епізоді гри за особливі досягнення ведуча Леся Нікітюк нагородила гімнастку Анну Різатдінову короною. Тепер дівчина має не лише олімпійську медаль, а й гарну прикрасу.

"Більше того, Анна ще й отримала спеціальний титул "Найкращий знавець пісень у десятому сезоні "Хто зверху?". А все тому, що спортсменка під час конкурсу "Кнопка", де треба було вгадати виконавця та назву композиції, дала найбільше правильних відповідей. Уявіть, з перших секунд мелодії дівчина вже знала пісню", – каже Леся.

Анна Різатдінова, фото Новий канал
Анна Різатдінова, фото Новий канал

Чемпіонці вдалося вразити не лише чоловічу команду, а й саму Леді Ле. Адже до цього ведуча вважала себе найкращою меломанкою. Мало того, вона під час цього конкурсу завжди вгадувала найбільшу кількість пісень.

"Я завжди в авто слухаю радіо, тому знаю, хто та які треки випускає", зазначила Леся.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Різатдінова зізналася, як підкорила "Холостяка" Мельника

Як повідомляв портал Знай.ua, Різатдінова розповіла, як поєднує роботу і виховання сина.

Також Знай.ua писав, Різатдінова розкрила таємниці художньої гімнастики