Відомий український гуморист, резидент "Квартал 95" і просто друг президента Володимира Зеленського Олександр Пікалов буквально кілька місяців тому зареєструвався в соціальній фотомережі Instagram. Тут автор жартів і актор "кварталу" ділиться кадрами та історіями з життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, буквально днями "комедійний дублер Януковича" заявив, що знайшов роботу на зиму, показавши своїм шанувальникам байк, який, напевно, зібрався ремонтувати. Про це стало відомо завдяки новому відео в Instagram.

"Робота на зиму", - коротко підписав публікацію Пікалов.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Здорова, ну все, мотосезон закрито. Тепер робота на зиму - це Shovel Head 74 року. Сподіваюся, навесні він поїде. Всім хороших новорічних свят", - розповів на селфікамеру Олександр Пікалов.

Варто зазначити, що це далеко не перша публікація Пікалова з мотоциклами. Як відомо актор є завзятим шанувальником збірки, розбирання та їзди. Зірка часто ділиться подібними відео, а шанувальники в свою чергу почали активно коментувати кадри і амбітні плани свого мотогуру: "Ухх малиха, в кастом його будеш виганяти або в оригінал?"; "Саня, давай Патріка в кадр"; "Бомба!!! Виглядає як хороший витриманий віскі. Удачі в ремонті"; "Удачі бобра зібрати"; "Саня, покатай в березні".

Коментарі до публікації, скріншот: YouTube
Коментарі до публікації, скріншот: YouTube

Коментарі до публікації, скріншот: YouTube
Коментарі до публікації, скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, друг Зеленського Пікалов показав, що допомагає йому виживати в "Квартал 95".

Як повідомляв Знай.uа, з Януковича на героя дитячих мультфільмів - Пікалов з "кварталу" показав нове перевтілення.

Знай.uа писав, "Квартал 95" показав українцям справжнього Дракулу: "Вампір з неробочим кусюном".