Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик вскочила у кадр шпагатом - Лілія з розмаху задерла ногу в повітряному шпагаті, вона танцем пішла по дому - з прихожої у вітальню.

Зіркова красуня часто радує публіку яскравими публікаціями і танцями у своєму мікроблозі в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу рухлива зірка показала запальний танок вдома, так і відчувається драйв та невичерпна енергетика. Її волосся розтріпане, одягнена в чорну майку і домашні спортивні штани, але їй це абсолютно не завадило показати розтяжку.

Лілія Ребрик//www.instagram.com/liliia.rebrik/
Лілія Ребрик//www.instagram.com/liliia.rebrik/

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Ресторан вдома був, а тепер вдома нічний клуб! 🤣 Ну і дітям весело. Мама - аніматор🤣🤣🤞",- написала телезірка у підписі до фото.

Карантин вихідного дня настав! І кожен сам вирішує, як його провести, хтось зарився під теплу ковдру з кружкою улюбленого чаю, а хтось гарцює танцями по дому.

Фолловери одразу взялись коментувати нестримну енергію телеведучої: "Лиля! Не перестаёшь удивлять 🔥🔥🔥", "Ліля, ви супер😻🔥☺", "Супер😘", "Круто", "Неперевершені, як завжди 😻👍".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, телеведуча Лілія Ребрик показала, що вона "дико любить", приспускаючи піджак з плечей.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українська колега кума Лободи знайшла ліки проти осінньої депресії, з таким декольте – не гріх.

Також портал "Знай.ua" писав, що телезірка Лілія Ребрик показала найближчу людину - як дві краплі води.