Популярна українська співачка Ані Лорак, яка розлучилася з турецьким чоловіком і вже давно перебралася жити в Москву, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму мікроблозі в Instagram.

Нещодавно 42-річна зірка поділилась із фолловерами заворожуючими знімками, на яких у неї трохи сумний погляд і водночас неймовірна ніжність на обличчі.

Читайте Знай в Google News!

Лорак // www.instagram.com/anilorak
Лорак // www.instagram.com/anilorak

Як видно на чорно-білих світлинах, Лорак дивиться і на її обличчі жодної усмішки, лише якийсь сум огорнув співачку. Її волосся акуратно зібране на потилиці, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Ані Лорак лаконічно написала: "Думаю про вас ..Коли знову зможу обійняти вас поглядом".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фолловери миттю взялись підтримувати свого кумира і засипали співачку компліментами у коментарях.

"Мы тоже думаем о Вас, и оочень скучаем😍❤️", "Такая красивая😻😻😻", "и мы ждём встречи с Вами на концертах, Каролина 🌹", "Ждём время,когда вновь увидим Вас!❤️", "Мы скучаем по концертам,Каролин!❤️", - пишуть користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.