Українська ведуча Леся Нікітюк під час своїх подорожей Україною на "Le маршрутці" на Новому каналі зізналася, що відкрила для себе чимало делікатесів, які не поступаються за якістю іспанським, французьким або італійським. І вона вирішила поділитися цими смаками з українцями.

Читайте Знай в Google News!

"Я об'їздила багато країн, і вже два роки досліджую Україну, - розповідає історію створення боксу Леся. - Ми з командою зняли багато класних місць, і скрізь мене пригощали різними смаколиками. Хочу сказати: не єдиним борщем і варениками славиться наша країна. У боксі ми зібрали всі автентичні топові делікатеси, про які мало хто знає. Наприклад, кавуновий мед, який роблять в Херсонській області ще з давніх часів, але, впевнена, багато його не пробували".

Делікатеси Лесі Нікітюк, фото: Новий канал
Делікатеси Лесі Нікітюк, фото: Новий канал

Якими ще делікатесами порадує фанів Леся?

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Український хамон – мацик, мед від Богданича (водія Le Маршрутки, - прим.ред.) - у нього велика Пасіка, паштет з равликів, чорний часник, бринза, лавандовий чай, Зіньківська ковбаса від тітки Валі, сирний коник, сало мангалиці, – ділиться ведуча. - Мангалиця-це така волохата, дуже Смішна Свиня. Ці тварини живуть в Закарпатті, і їх сало містить значно менше холестерину, ніж звичайне".

Делікатеси Лесі Нікітюк, фото: Новий канал
Делікатеси Лесі Нікітюк, фото: Новий канал

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Нікітюк опустилася на саме дно і показала українцям три таємничих місця.

Як повідомляв Знай. ua, Леся Нікітюк натрапила на великого і довгого в озері.

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк блиснула животиком і спокусила подруг.