Українська співачка, актриса, телеведуча і володарка почесного звання "Народна артистка" Наталія Могилевська нерідко радує своїх шанувальників фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Цього року вона стала тренером шостого сезону гумористичного шоу на телеканалі "1+1" — "Ліга Сміху".

Читайте Знай в Google News!

А зараз Могилевська поділилася моментом з виступу зі своєю командою "Наш Формат". "Ніяк не можу відпустити вампірський настрій. Яка у тебе група крові? Так вийшло що тема вампірів з'явилася і в новому кліпі, і в нашому виступі на @ligasmeha з командою @nash_format ви вже подивилися вчорашній випуск?", - написала вона в публікації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

45-річна жінка постала в обіймі з чоловіком. На ній можна помітити чорне волосся і Шкіряний наряд.

"Ой... Група крові не найпоширеніша... 2- А ви, Наташ, як завжди неперевершена", "Наталя, Я розумію артистка, співачка, але комік, це вже занадто, не ганьба, займайся своєю справою, неприємно на це дивитися" , "Було круто, мені дуже сподобалося, так я Сутінки переглянула від і до, А ось мій чоловік сидів поруч і не розумів, що відбувається", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наталія Могилевська зважилася на зухвалі зміни, виглядає, немов дівчисько: "Можна любити тільки..."

Як повідомляв "Знай.ua", відео з весілля Могилевської та її 90-річного обранця потрапило в мережу, поцілунки і розкішний замок.

Знай.ua писав, Могилевська показала, що у неї спільного з Лопес, фігурці позаздрить кожна: "Ось це Голлівуд"