На відео шеф-кухаря Аліка Мкртчяна увірвалася українська співачка Тіна Кароль і поділилася рекомендацією. Відповідне відео розмістили на фан-сторінці артистки в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Алік Мкртчян є кулінаром з багаторічним стажем, а також став фіналістом проекту " МастерШеф. Професіонал". На проекті його почали називати богом м'яса, тому що він знає всі тонкощі, нюанси і способи приготування цього продукту.

Він є досить відомою особистістю в гастрономічному житті Києва, співпрацює і особисто знайомий з багатьма шеф-кухарями України.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Відео взято з особистої сторінки Аліка. На ролику він відповідає на питання і розповідає, що у нього відмінно справи і поділився привабливою пропозицією.

"У мене буде складний місяць. Складний фізично, але крутий емоційно – місяць американських стейків. Приходьте обов'язково", - каже кулінар.

Саме в цей момент за його спиною в ролик влазить Тіна Кароль і підтверджує фоловерам: "Обов'язково приходьте. Дуже смачно".

Алік здивувався і зрадів такому вчинку знаменитості і тільки встиг сказати: "Тіночка! Класно!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Тіна Кароль натягнула латекс на стрункі ніжки і влаштувала бурю в очах українців.

Як повідомляв Знай. ua, Тіна Кароль ужалася до непристойності і засвітила пружні персики.

Також Знай. ua писав, що Тіна Кароль одяглася так, що і роздягатися не потрібно, величезний виріз оголив всі принади.