Онука Софії Ротару Софія Євдокименко розсекретила свого нового бойфренда. Модель показала обличчя обранця, але не назвала його імені.

Читайте Знай в Google News!

Однак, журналістам все-таки вдалося дізнатися, хто став обранцем спадкоємиці співачки. Як пише "Ok-magazine", ним є мільйонер американського списку Forbes Денис Жданов.

Соня Євдокименко, фото - https://www.instagram.com/iamsofiaeve/
Соня Євдокименко, фото - https://www.instagram.com/iamsofiaeve/

Денис Жданов - підприємець у сфері IT-технологій, і віцепрезидент з маркетингу великої компанії. Зазначається, що у відносинах пари все серйозно, і бізнесмен вже зробив коханій пропозицію.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У нього до Соні дійсно щирі почуття. Йому не потрібне зіркове прізвище, а потрібне щастя з коханою дівчиною", – повідомляє інсайдер.

Нагадаємо, для 19-річної Софії Євдокименко це вже не перші серйозні стосунки. Раніше протягом тривалого часу дівчина зустрічалася з французьким бізнесменом Марком Дюменіломі навіть познайомила його зі своєю зірковою бабусею.

Також, як зазначає видання, підписники Євдокименко помітили на безіменному пальці дівчини перстень з діамантом і вважають, що дівчина таки заручилася.

Соня Євдокименко, фото - https://www.instagram.com/iamsofiaeve/
Соня Євдокименко, фото - https://www.instagram.com/iamsofiaeve/

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, онука Ротару наразила себе небезпеку на "краю землі" - бабуся в курсі?

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кіркоров після ласк з Поляковою заявив про возз'єднання України та Росії: "Символічна зустріч"

Також "Знай.ua" писав, що як живе Боржемська після розлучення: орендовані квартири і двоє дітей на плечах