Російська естрадна співачка і актриса Крістіна Орбакайте частенько радує своїх шанувальників новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано більше 2 мільйонів чоловік.

Зараз вона опублікувала кумедне відео, пов'язане з їх автомобілем марки Tesla. Машина зустріла її з музикою і танцем.

Читайте Знай в Google News!

"Навіть наша машина зустріла мене з музикою і танцем! Всіх люблю", - заявила Орбакайте в підписі до публікації. Автомобіль американської компанії Tesla Motors самостійно блимає світловими приладами і рухає дверима в такт композиції під назвою "Wizards in Winter" групи Trans-Siberian Orchestra.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Вона ще й танцює! Принадність! Тесла це вже не машина, ох цей штучний інтелект", "Мабуть, машина вас дуже любить! І ми вас любимо, Христина!", "Аби грошей вистачило. Хотів вчора купити таку ж,але трохи не вистачило, і купив чебурек", "Шикарна машинка, навіть не знала, що такі є дуже круто!!!", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Орбакайте п'є еліксир молодості? Зірка показала різницю в 10 років і змусила жінок заздрити - жодної зморшки.

Як повідомляв "Знай.ua", Орбакайте відшукала свої шкільні знімки, доньку Пугачової не впізнати: не схожа на артистку.

Знай.ua писав, Пугачова показала себе з маленькою Орбакайте в минулому, не всі зацінили: "Якось бідненько"