Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали трепетний архівний кадр красуні з дитинства, на якому маленька Тіни позувала зі своїми батьками - татом Григорієм Самуїловичем Ліберманом і мамою Світланою Андріївною Ліберман, а також старшим братом Станіславом. Так, 15 листопада батько артистки святкував день народження, зі святом його поспішили привітати і численні фанати Кароль.

Читайте Знай в Google News!

Варто відзначити, що Григорій Самуїлович все життя працював інженером-конструктором в будівельній компанії, є уродженцем Чернівецької області. У 1992 році сім'я Тіни переїхала з селища Оротукан в Росії на батьківщину мами Світлани - в Івано-Франківськ.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Маленька Тіна в колі сім'ї😍

Сьогодні день народження у тата Тіни-Григорія Самуїловича .

Вітаємо ❤"

Фолловери не пройшли повз: "Типаж зовнішності тата Тіни=Дан Балан 😅", "можна подумати, що це тато Дана 😍", "тато схожий на Дана", "з днем народження, Григорій Самуїлович!🥳 Дякую Вам за прекрасну доньку❤️", " він точно не батько Балана?", "Відразу видно, хто у них в домі господар".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.