Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали трепетне відео з Тіною, яке сама красуня раніше виставляла в Сторіс. Так, артистка позувала без краплі макіяжу примірявши одну з численних Insta-масок з милими культовими котиками Hello Kitty, прибравши волосся назад і грайливо посміхаючись на камеру.

Варто відзначити, що зазвичай аудиторія зірки звикла бачити її в елегантних вбраннях з глибокими декольте і жіночним макіяжем з фірмовою яскраво-червоною помадою на губах, тому подібні ролики здаються фанатам дуже нетиповими. До слова, без косметики 35-річна красуня виглядає набагато молодше.

Наш улюблений Котик❤

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "Така мила і щаслива як приємно її такою бачити 💜💜❤️😍", "Тепер я можу продовжувати роботу з гарним настроєм, спасибі😍😍😍", "Сонечко☀️", "Тіна - дуже сонячна людина😇 Дарує усмішку😊😊", "Надзвичайно ніжно і красиво😍😍🌈🌈💞❤️".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям показали найрозкішніші образи Тіни Кароль, від пишного декольте до ніжного шовку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тіна Кароль різко помолодшала після фото з сивиною і зморшками

Також портал "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль влаштувала дебош в готелі: розбила сокирою двері, перелякала персонал