Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап виставив кумедний архівний кадр, на якому позував ще в юності зі своєю командою. Як виявилося, артист брав участь у команді "Динамо" з водного поло, хлопці були чемпіонами України 1999-2000 років.

Читайте Знай в Google News!

Потап запропонував численним шанувальникам знайти його в кадрі, проте це було нелегко - аудиторію заплутала густа шевелюра виконавця. Пізніше Олексій видав своє місце розташування - він стоїть у верхньому ряду, 7-й зліва направо, біля хлопця в сонцезахисних окулярах.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

"Команда Динамо Київ, з водного поло, чемпіон України 1999-2000 років, знайшли мене????

Отже, я стою в верхньому ряду, 7й зліва на право, біля хлопця в окулярах !"

Фолловери не повірили очам: "праворуч, від кіборга в окулярах" ," його нема", " складно було знайти, волосся з пантелику збило))😅 😂", "ого який патлатий😂 😂 😂", "по центру з шевелюрою!!! 🔥 👏 ", "В центрі, з пишною зачіскою👍", "самий Кучерявий?)) ", "По центру☺️кудряшка".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.