Українська співачка Катерина Бужинська розповіла, як легко пережити довгі дні карантину, введеного через пандемію коронавірусу.

Читайте Знай в Google News!

Катерина Бужинська виклала нові фотографії у своєму Інстаграмі, на яких вона позує у цікавій сукні з відкритими грудьми та спокуслимив поглядом.

"Добрий вечір, друзі!!!!Ось уже довгий час через епідемію коронавірусу в світі панує невизначеність, новини про наслідки цієї напасті здаються нескінченними. Ситуація, що склалася не може не відбиватися на психічному стані людей. Безробіття, карантин вихідного дня, самоізоляція. Нас можуть очікувати ще тижні або навіть місяці пандемії. Це пригнічує.", - написала співачка. Катерина Бужинська

Катерина Бужинська, фото: instagram.com/buzhynska
Катерина Бужинська, фото: instagram.com/buzhynska

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Катерина Бужинська радить користати з гарної погоди і проводити багато часу на вулиці. А також не забувати про спорт, правильне харчування і достатню кількість води.

"Що ж робити? Поки погода дозволяє дуже важливо по можливості вибиратися на природу і отримувати якомога більше сонячного світла. Займайтеся спортом, добре харчуйтеся і пийте достатньо води. Бережіть себе і своїх близьких. А що робите ви?Спеціально в розріз моєму настрою викладу ці красиві фото.", - написала вона. Катерина Бужинська

Катерина Бужинська, фото: instagram.com/buzhynska
Катерина Бужинська, фото: instagram.com/buzhynska

Під фотографіями Катерини Бужинської зібралося чимало коментаторів, які висловлюють захоплення образом улюбленої співачки:

"Ви супер 🔥 красуня 🔥", "Вау, як завжди!! Шикарний дизайн, і Ваш Катю образ неперевершений 😍", "Ось це плаття, ось це фігура!!!! Яка ж Ви дивно красива жінка! 🤩 Одне задоволення - дивитися на вас! Браво! І спасибі за зворушливий пост! Приємна турбота від чистого серця🙏❤️❤️❤ ️ бережи Господь вас і вашу сім'ю!🙏", - коментують під фото.

Коментарі, фото: instagram.com/buzhynska
Коментарі, фото: instagram.com/buzhynska

Коментарі, фото: instagram.com/buzhynska
Коментарі, фото: instagram.com/buzhynska

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найвідоміша Холостячка після Мішиної: чому красуня Яна Клочкова досі одна

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"