Jerry Heil - одна з найцікавіших молодих виконавиць. Вона не тільки співає і пише пісні для себе, але і ще продає хіти. До 25 років проста дівчина сама змогла підкорити український музичний ринок.

Читайте Знай в Google News!

Але зупинятися на цьому не збирається. У неї є бажання завоювати іноземний шоу-бізнес. Про це вона розповіла за лаштунками шоу "Діти проти зірок" (Новий канал).

"Дуже хотіла б писати музику для кінофільмів світового масштабу, - зізнається виконавиця. - Це моя велика мрія, і я сподіваюся втілити її в життя".

Jerry Heil, фото: Instagram
Jerry Heil, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Деталі, як це буде відбуватися, вона поки не розкриває. Каже тільки, що хоче показати крутий приклад для інших.

"Хочеться стати своєрідним містком для талановитих хлопців, щоб вони розуміли – якщо ти хочеш підкорити неймовірні висоти, для цього не потрібно бути супергероєм, – каже Jerry Heil. - Ти можеш бути простою дівчиною з Василькова, ставити цілі і досягати їх. Чим така мета відрізняється від мети вступити до вищого навчального закладу? Це просто різні точки на карті, і все".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Jerry Heil кинула виклик Потапу і Кошовому, шампунь вже не допоможе цій голівці.

Як повідомляв Знай. ua, Jerry Heil не витримала критики, що не так з невинною веганкою.

Також Знай. ua писав, що лисина, відміна, розповіла, навіщо" поголила " голову.