Популярний російський гуморист Максим Галкін, який давно одружений з примадонною російської естради Аллою Пугачовою і виховує з нею двох малолітніх дітей, часто радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму мікроблозі в Instagram. Цього разу артист показав у сторіс кумедні відео зі своїми дітьми – близнюками Гаррі та Лізою.

Читайте Знай в Google News!

Спочатку можна побачити хлопчика, він стоїть біля вхідних дверей у верхньому одязі. Він захоплено розповідає про те, як в музичній школі на фортепіано розучив нову пісеньку. Очевидно, відео знімає Галкін, але за кадром чути не тільки його голос, а й слова Алли Борисівни, вона запитує Гаррі про те, чи подобається йому грати на музичному інструменті. Далі в кадр потрапляє дочка Галкіна і Пугачової Ліза. Дівчинка весело щось наспівує, причому робить це дуже добре і навіть професійно, і при цьому мило кокетує на камеру.

Скрін з сторіс Галкіна
Скрін з сторіс Галкіна

Скрін з сторіс Галкіна
Скрін з сторіс Галкіна

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Скрін з сторіс Галкіна
Скрін з сторіс Галкіна

Скрін з сторіс Галкіна
Скрін з сторіс Галкіна

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.