“Дизель Шоу” активно розповідає про усіх членів своєї команди, бажає перетворити їх на найкращих друзів глядачів. Публіці відомі улюблені фільми, книги і музика багатьох акторів. Тепер же людям показали чарівних “малюків” акторки Яни Глущенко.

Читайте Знай в Google News!

Офіційна сторінка “Дизель Шоу” у мережі “Інстаграм” виклала світлини Яни. На руках у неї маленькі цуценята породи кане корсо. Оскільки собаки цього роду надзвичайно великі, цуценята також мають значно більші розміри ніж звичайні цуцики. На світлині Яна позує у спортивній куртці і яскравій шапці. Видно, з яким щастям і теплом вона дивиться на цуциків, у неї на руках. Офіційна сторінка повідомляє, що Яна таки обрала собі одне з цуценят, тому тепер у неї є великий-маленький “малюк”.

Порода кане корсо - одна із найдавніших порід псів у світі. Найдужче, мабуть, полюбляли цю породу в Італії. Можна знайти зображення цієї вишуканої поради на гравюрах, вирізьблених у скульптурах. У певний час порода перебувала на межі зникнення, проте завдяки колекціонерові цих псів вдалося врятувати.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дорослий собака породи кане корсо, фото Wikimedia Commons
Дорослий собака породи кане корсо, фото Wikimedia Commons

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, На радницю Єрмака Страхову накинулися собаки: комунальники почали полювання.

Як повідомляв раніше Знай.ua, скажена кусака: в Одесі пенсіонерка з собакою стала "грозою" району

Також Знай.ua писав про те, що тримав у полоні десятьох: в Києві неадекват перетворив квартиру на душогубку, - кадри кошмару