Нещодавно група "Время и Стекло" дала останній концерт, а про розпад колективу стало відомо кількома місяцями раніше.

Фанати довго ламали голови, що ж далі буде з учасниками групи Надею Дорофєєвою і Позитивом. І якщо Олексій Завгородній перебуває в ще одній групі "Mozgi", то доля Наді була невідомою.

Читайте Знай в Google News!

Але, схоже, зараз компанія Mozgi Entertainment вирішила відкрити карти - Надя Дорофєєва стала сольним проектом DOROFEEVA. На своїй сторінці в соцмережі Instagram співачка показала фрагмент її першого сольного кліпу, презентація якого відбудеться 19 листопада. У ролику можна побачити Дорофєєву у відвертому вбранні, яка ширяє на висоті на спеціальному конструкції. При цьому можна помітити, що вона здорово змінила імідж. У підписі до публікації Надя написала: "Тепер Ви знаєте, хочу розділити цей важливий момент з вами разом! DOROFEEVA gorit. 19.11 20:00". Фанати кинулися активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.