Колишній соліст групи "Чай вдвоем", співак Стас Костюшкін, який в недавньому інтерв'ю зізнався в насильстві над ним, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Так, нещодавно зірковий красень опублікував у соцмережі відео радості молодої офіціантки, коли кафе зачинилось.

Читайте Знай в Google News!

Офіціантка Стаса Костюшкіна, фото: instagram.com/stas_kostyushkin_official/
Офіціантка Стаса Костюшкіна, фото: instagram.com/stas_kostyushkin_official/

Як видно, Стас зняв на відео юну красуню у бордовому фартуку із надписом й кумедними дульками на голові у ресторані. Перед камерою офіціантка з'явилася пританцьовуючи, в руках склала вітряком блокнот для записів замовлень клієнтів і бадьорим танком завела пристуніх.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У підписі до публікації Костюшкін жартівливо написав: "Той випадок, коли ресторан закрили о 23!-00, гостей немає, а їжа і музика залишилися 😂 😂 😂 😂 😂".

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію виконавця, засинаючи його компліментами і жартівливими коментарями.

"Молодец!!!!👌🔥🔥🔥🔥🔥", "О, нам туда!!!😂", "Вот девчонка завелась", "Девочка-позитив!!", "👍класс!!!!! Молодец !!!!! 👏👏👏👏👏👏👏🌹🌹🌹🌹🌹", - пишуть користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, екссоліст "Чай вдвоем" набив Пугачову – привітав з ювілеєм.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Лоліта спіймала голого Костюшкін в борделі за "те саме місце".

Також портал "Знай.иа" писав, що екссоліст "Чай вдвоем" відправився в чистилище.