Внучка знаменитого російського актора і співака Михайла Боярського Катерина активно веде свою сторінку в Instagram.

Нещодавно 21-річна знаменитість похвалилася пікантною фотосесією, вирішивши влаштувати експерименти зі стилем. Як виявилося, кардинальні зміни відбулися не просто так - раптово для своїх шанувальників Катя подалася в співачки, презентувавши свій перший трек "BAD GIRL". До речі, у Боярської також є сценічний псевдонім, тепер вона Venna.

Так, новоспечена артистка приміряла облягаючий коротенький міні-топ, а також картату міні-спідницю, перефарбувавши кінчики волосся в яскраво-рожевий колір. На новому відео красуня інтригувала свіжою піснею "Без стуку" зі студії звукозапису, сидячи на стільці і ритмічно рухаючись під музику. У якийсь момент Боярська-молодша навіть потрясла пишними грудьми на камеру.

сьогодні буде 🔥 #venna #безстука

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "відмінне відео вийшло класне супер пупер🔥 🔥 🔥", "гармата))", "Супер👍 👍 👍", "Катюша,як завжди Боооомба😘 🔥", "голос і зовнішність вогонь🔥 👍", "у дівчини хороша пластика і чарівна посмішка.", "Хороша внучка. І красива, і співунка.".