Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео.

Нещодавно знаменитість здивувала українців новим стильним соціальним роликом, на котрому поміркувала, що ж все-таки краще - брати або давати. Так, артистка прогулялася центральними вулицями Києва, проїхалася на трамваї, згадала пригоди з райського Балі, а також ніжно обійняла друзів і поділилася з оточуючими радісними емоціями.

Читайте Знай в Google News!

Красуня зазначила, що для неї краще віддавати, ніж отримувати, від цього вона не тільки отримує подвійне задоволення, але і впевнена, що Всесвіт може сповна нагородити за доброту.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Набагато важливіше віддавати, ніж брати.

Чому?

Тому що коли ти береш, ти отримуєш якусь дозу зодоволення, але вона дуже швидко проходить. І нашу его влаштоване так, що чім більше у нас є, тим більше хочеться.

І ти починаєш хотіти більше брати, при цьому нічого не віддаючи.

А коли ти віддаєш, ти отримаєш кайф від того, що ти віддаєш і тобі можливо щось приходить взамін, і це ще більший кайф, якось так.

Коли ти віддаєш, ти бачиш щастя в себе і щастя в людей, яким ти даєш, це подвійне...це таке дабл, комбо таке. Коли всі люди почнуть давати одне одному, не буде нерівності такої, як є...

люди більш рідніші будуть"

"ЖИТТЄВА ІСТИНА

Важливо віддавати більше, ніж брати

І тоді всесвіт здійснює всі твої мрії, зцілює зранену душу і дає все, що допомагає тобі бути щасливим."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше