Популярна українська співачка Тіна Кароль, ведуча популярного шоу "Танці з зірками", на якому її часто можна побачити в закуліссі, "вліпила" учаснику Даніелю Салему.

Читайте Знай в Google News!

Епічне відео жартівливої бійки Даніель Салем опублікував на своїй сторінці в Іnstagram.

Кароль // www.instagram.com/tina_karol/
Кароль // www.instagram.com/tina_karol/

"Ваши варианты ?! За что я получил от Кароль?", - влаштував опитування Салем просто під відео.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як видно на відео, Кароль красиво позує у чорній спокусливій сукні з високим розрізом, а потім стає у позу бою і сміється. Перед камерою вона з'явилася в спокусливій чорній сукні з цікавими вирізами. Треба сказати, що Даніель Салем не відставав, галантний чоловік у чорному костюмі теж імпровізував на камеру і заінтригував українців.

Фанати в захваті від таких жартів Кароль і Салема, засипають компліментами в коментарях до відео і пропонують свої варіанти про причину бійки.

"И в конце друг выносит побитого👏👏👏", "Больше таких видео", "Чё будешь со мной махаться да? 😂", "Неудачное интервью 🔥Тина сама проболталась 😅", - пишуть користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.