Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі.

Дівчина разом з чоловіком і величезною компанією подружок вирушила на довгоочікувані канікули, відвідавши райські Мальдіви. Так, красуня і засмагала на білосніжному пісочку, і плескалася в блакитній воді, і встигла переміряти безліч купальників, а також "відірватися" на повну.

Читайте Знай в Google News!

Хоч зірка і привезла, судячи з усього, цілий окремий чемодан для різних бікіні, проте ця колекція здається справді нескінченною: цього разу Ана з'явилася в крихітному купальнику, суцільно всипаному золотими паєтками, влаштувавши в такому вигляді вечірній заплив. Чері без сорому продемонструвала пишні форми і спереду, і ззаду, роблячи акцент на грудях і сідницях, грайливо посміхаючись на камеру.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто відзначити, що такі відверті кадри для Ани - не новинка. У моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Дівчина часто виставляє ще й уривки тренувань, показуючи, як накачати сідниці або зробити сталевий прес. Також Чері - власниця власного бренду спортивного одягу та фітнес-клубу, який заснувала зі своїм чоловіком.

Фото в бікіні, еротичній спідній білизні, оголених сідниць або зовсім голяка захоплюють численних шанувальників по всьому світу і змушують недоброзичливців заздрити. Втім, красуню не раз звинувачували в пластичних операціях на обличчі і грудях.