Українська співачка і молода мама Світлана Тарабарова показала, як вони з сином радіють першому цьогорічному снігу.

Читайте Знай в Google News!

Світлана Тарабарова виклала у своєму Інстаграмі нове коротке відео. На кадрах артистка у світлій шубці радісно стрибає і радіє першому снігу. Поряд з артисткою - її син, який теж радіє сніжинкам і приходу справжньої зими.

Світлана Тарабарова, фото: instagram.com/tarabarova
Світлана Тарабарова, фото: instagram.com/tarabarova

"А у вашому місті вже #падаєсніг? 🌨 Ми такі щасливі вибігли на вулицю, увімкнули улюблену пісню і закарбували цей момент у серці та на відео для вас ❤️ Це вже стало нашою традицією, от тільки Марія пропустила цю вечірку - солодко спить вдома ☺️але у неї ще все попереду ☝🏻 Знімайте, як ми відео під пісню #падаєсніг 🙌", - написала вона під відео. Світла Тарабарова

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Світлана Тарабарова додала, що її молодша донька Марія у цей час спала і не змогла бути з мамою та братом під час цих веселощів.

Нагадаємо, 11 жовтня 2016 року Тарабарова побралася зі своїм директором Олексієм Бондарем. 9 вересня 2018 року артистка народила сина. А 23 вересня 2020 року у пари народилася донька.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 42-річна Лорак згасає на карантині, заблагала про обійми: "Думаю про вас..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"