Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно 50-річна знаменитість презентувала численним шанувальникам яскраву новинку - несподівану пісню українською мовою "Не стримуй погляд". Так, артистка зізналася, що композицію написала досить давно, майже пів року тому, пісня була готова ще в червні, але красуня вирішила почекати, щоб порадувати фанатів трохи пізніше, зробивши сюрприз в холодному і сірому листопаді.

Таким чином Ірині захотілося зігріти серця аудиторії, щоб та менше сумувала через відсутність сонечка і тепла. Білик зазначила, що самостійно придумала цю романтичну історію, а оранжуванням до треку стала безладова бас-гітара, спеціально записана для зірки в США за допомогою українського музиканта Хана Бейлі.

"Мій подарунок для тих, хто чекає на Диво цієї Осені!

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Не дивлячись на дощ і пожовкле листя, нехай твоє серце б'ється сильніше...Отож...
"НЕ СТРИМУЙ ПОГЛЯД"

Мені було приємно вигадати цю романтичну історію...пісня була готова ще у червні...але я тримала її до сьогодні, щоб зробити вам сюрприз.
Неймовірні звуки дивовижних інструментів,
мій голос і космічна енергія вже перетворює Світ з Чорного на Білий..

Все, що нам залишилось - не стримувати погляд, коли йдемо у натовпі....назустріч своєму коханню

Основа аранжування - це неповторні звуки безладової бас-гітари, яка була спеціально для мене записана на студії у США відомим українським музикантом Ханом Бейлі.

І вже на весну 2021 року плануються спільні гастролі Ірини Білик та Хана Бейлі по Україні."