Пишногруда українка Міла Кузнєцова потрусила своїми ″бомбами″ перед камерою.

Читайте Знай в Google News!

Міла Кузнєцова приголомшила шанувальників черговим відвертим фото - українка з 13-м розміром грудей похвалилась своєю "зброєю", проти якої ніхто не встоїть.

Міс Всесвіт "Plus Size", українська модель та блогерка Міла Кузнєцова добре відома своїми пишними формами, завдяки яким вона стала новою рекордсменкою України у номінації "Найбільші жіночі натуральні груди".

В уродженки Полтавщини Міли Кузнєцової від природи 13-ий розмір грудей. Об'єм бюсту дівчини – 133 см. Міла дуже любить себе і своє тіло, активно веде блог в Instagram та хвалиться своїми формами.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Чергове фото Міла Кузнєцова оприлюднила в Instagram у середу, 18 листопада. Цього разу пишногруда модель виставила просто перед камерою свої принади, жартівливо прокоментувавши кадр:

"-Міло, не важко?
-Бомба-ракета-петарда!".

Міла Кузнецова, фото Instagram
Міла Кузнецова, фото Instagram

Фоловерам фотографія української моделі Plus Size явно припала до смаку. Всього за кілька годин публікація набрала понад 6 000 вподобань. Шанувальники активно коментують кадр.

"Убійний колібр", "З цього ракурсу - бомба, однозначно", "Дуже красиво виглядаєте мадам. Як завжди на висоті)", "Шикарний ракурс", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українка з 13-м розміром поставила чоловікам жорстку умову

Як повідомляв портал Знай.ua, Мілу Кузнєцову помітили на дегустації вина

Також Знай.ua писав, українка з 13-м розміром спокусила фанатів на ніч