Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на райські Мальдіви, де відпочиває перед Новим роком кілька років поспіль. Так, артистка вже встигла відзначитися "фірмовим" шпагатом на пляжі, дивними танцями і фото в зовсім крихітних бікіні, які не підкреслюють достоїнств її фігури.

При цьому Настя зазначила, що поїхала насолоджуватися відпочинком разом з коханим-інкогніто, якого ніхто ніколи не бачив, адже жінка його ретельно приховує від чужих очей. Втім, Волочкова вирішила оригінально довести існування чоловіка в її житті, зробивши з ним перше спільне фото. Зірка в купальнику розставила ноги в поперечному шпагаті біля бортика басейну, сховавши свого коханого за спиною. Якщо придивитися, то кадр виглядає аж ніяк не романтично, а досить моторошно: тепер у балерини "з'явилася" додаткова пара рук з годинником на додачу.

"Буває так, що сховатися теж необхідно! Важливо, щоб було за ким..

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Сила жінки непохитна, якщо вона Сильна!!

Решту я проходила в житті!🤷‍♀️"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.