Відома українська телеведуча, блогер, Ревізор краси Олена Філонова розмріялася про подорожі на фоні карпатських гір.

Читайте Знай в Google News!

Олена Філонова виклала фото на фоні засніжених краєвидів з відпочинку у Буковелі і зізналася, що дуже сумує за подорожами. Телеведуча впевнена, що ми починаємо розуміти справжню цінність чогось лише тоді, коли його втрачаємо.

Олена Філонова, фото: instagram.com/efilonova
Олена Філонова, фото: instagram.com/efilonova

"Коли ми обмежені або втрачаємо щось, тільки тоді ми розуміємо цінність життя. Давайте цінувати те, що у нас є те, що нам дається. Я шалено сумую за подорожами! Я хочу продовжувати відкривати для себе цей світ, нові горизонти. Давайте трохи помріємо. Куди б ви поїхали ? Наприклад взимку.Я б із задоволенням приїхала в Буковель. А якщо за кордон, то в будь-які європейські країни і міста.", - зізналася Філонова. Олена Філонова

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Підписники телеведучої раді були такій можливості помріяти і активно почали ділитися місцями, які хотіли б відвідати найближчим часом.

"Хочу в Грузію і Меджугорію ❤️", "Дуже хочу в Карпати, ну дуже-дуже 😆", "Шотландію", "До Японії на цвітіння сакури 😁 хоча ні, це навесні... Взимку хотілося б туди, де можна побачити північне сяйво 👍", - пишуть у коментарях.

Коментарі, фото: instagram.com/efilonova
Коментарі, фото: instagram.com/efilonova

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ревізор краси Філонова пристала до стовпа, фанати покликали на "Танці з зірками"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"