Чоловік відомої української співачки і солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився новим проектом, яким інтригував досить довгий час - Володимир став ведучим шоу "Мам, я роблю бізнес", перший випуск якого вийшов 9 вересня. Так, артист подорожував по різних куточках України, щоб розповісти численним шанувальникам про найдивовижніші і найцікавіші стартапи нашої країни. За порівняно недовгий час проект встиг набрати популярність і викликати захват серед українців, проте перший сезон непомітно закінчився - вийшов останній 10-й випуск, в кінці якого аудиторію чекав дуже зворушливий сюрприз.

Володимир вперше показав свою красуню-маму, хоча раніше і скаржився, що найрідніша жінка - зовсім непублічна людина і дуже не любить фотографуватися. Шоумен відправився в рідний Харків, щоб презентувати мамі апетитний тортик, якому та була невимовно рада.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Друзі! Ну ось і все! Фінальний 10й випуск.

Він дуже класний. Ми в ньому поговоримо про стартери і те, про що не завжди прийнято говорити (якщо вам мало похідних від слова «говорити», welcome😂)

Це були прекрасні зйомки! Завдяки їм я познайомився з приголомшливими людьми, які мотивують своїм прикладом краще всяких книг. І, звичайно, попрацював з прекрасною командою."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.