Директорка "Школи" проєкту "Від пацанки до панянки" Тетяна Мокріді розповіла про учасниць майбутнього п’ятого сезону шоу: по її словам, дівчата попри дуже молодий вік, вже встигли зустрітися зі справжніми дорослими проблемами.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє пресслужба Нового каналу.

Зйомки нового сезону реаліті "Від пацанки до панянки" стартували декілька тижнів тому. Зараз учасницям доводиться звикати до нових обставин та знаходити спільну мову одна з одною.

"Цей сезон присвячений поколінню Z. Z – це не про зростання в умовах нових технологій і не про сторінки в соціальних мережах з першого дня життя. Z – це Zалежності, які руйнують долі та вбивають людей. Ми будемо намагатися допомогти дівчатам їх побороти", — заявила Мокріді.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фото Новий канал
Фото Новий канал

На цей раз шоу проходитиме більш стрімко — у Школі учасниці проведуть лише 9 тижнів, за які їм доведеться пройти довгий і напружений шлях персональної трансформації.

"Учениці вразять вас своїми історіями. Виявилося, що в нашому світі, серед тих, хто трішки старший за айфон, є дівчата, які не знають таблички множення, погано читають та не можуть запам’ятати вірш. Ні, не через те, що поруч ґаджет, який все порахує і розкаже, а через складну долю та трагедію. А ще – алкоголь та наркотики, які гальмують пам'ять", — запевняє директорка Мокріді.

Таблиця множення, скріншот відео
Таблиця множення, скріншот відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, БДСМ стала мамою: учасниця ″Від пацанки до панянки″ народила донечку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Українцям покажуть нових пацанок: боротимуться із залежностями і темною стороною.

Також Знай.ua писав, Найбільш перероблена "пацанка" обхопила губами зморшкуватого друга.