Регіна Тодоренко зізналася, як істерила через сина.

Читайте Знай в Google News!

Популярна виконавиця Регіна Тодоренко на своїй сторінці в Instagram опублікувала знімок, де позує в компанії Аліни Топалової і їхніх діток. На кадрі дівчата зображені зі своїми малятками: Регіна притримує однією рукою сина Майкла, а сестра чоловіка - тримає на руках свою донечку. Молоді матусі для фотосесії одягли ділові костюми та туфлі на підборах, зробили легкий макіяж і злегка накрутили волосся.

Під публікацією артистка зізналася, що з моменту появи малюка її життя кардинально змінилася і почуття тривоги не залишає.

30-річна телеведуча страждає від нападів панічної атаки. Регіна Тодоренко зізналася, що постійно тривожиться через дитину.

"Коли я народила, в першу секунду відчула безмежну любов і відповідальність. Через пів року у мене взагалі почалася істерика, сльози лилися градом в телефонну трубку моєї подруги упереміш з питаннями "чи все від правильно я бажаю, а коли ж ця тривога і гіпервідповідальність пройдуть ??? ". Але у відповідь я почула "ніколи".

Регіна Тодоренко  та сестра Топалова зі своїми дітьми, фото: Instagram
Регіна Тодоренко та сестра Топалова зі своїми дітьми, фото: Instagram

Шанувальники відзначили зовнішню схожість діток, і розсипалися в компліментах: "Які матусі красуні". "Так дітки схожі». "Діти, як дві краплі води. Дуже схожі! "," Дітки на одне лице "." Красуні! Малюки чудові!", - пишуть шанувальники.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Регіна Тодоренко повернула Топалова на сцену

Як повідомляв портал Знай.ua, Регіна Тодоренко показала яскраве фото в соцмережі

Також Знай.ua писав, Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.