17 листопада пішов з життя український театральний діяч Роман Віктюк. Згадали про видатного режисера і постановника і у програмі "Світське життя", де знайшли з ним архівне інтерв'ю 2011 року.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація вийшла на сторінці "Світського життя" у соціальній мережі "Фейсбук".

У короткому відеофрагменті ведуча Катерина Осадча запитує у Віктюка про його вбрання. На маестро можна помітити майстерно вишитий жилет, на який і звертає увагу незмінна світська оглядачка.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"На вас ось такий ось жилет", — починає розмову з Віктюком Осадча.

"Я думаю, це Гальяно, це його останній витвір мистецький. Бачиш, я в Україні у ньому, щоб було красиво мені", — відповів Віктюк.

"Попри великий скандал, який зараз вирує світом?", — запитала майбутня дружина Юрія Горбунова, нагадуючи про звільнення кутюр'є з модного дому Christian Dior за антисемітські висловлювання і подальший судовий розгляд справи.

"І це його сорочка ще", — продовжив Віктюк: "Він людина видатна, і так відразу сказати шо "Ой-ой" — нє. Можна тільки запитання поставити "Чому?"" — пояснив своє ставлення до ситуації театрал.

Роман Віктюк, скріншот відео
Роман Віктюк, скріншот відео

Роман Віктюк й справді відзначався деякою епатажністю у своєму стилі. Його "фішкою" були яскраві луки з одягом люксових брендів, які допомагали режисеру тримати свій імідж.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 17 листопада пішов з життя культовий режисер Роман Віктюк

Як повідомляв портал Знай.ua, пішов з життя великий український письменник, знайомий з Бродським, разом ховалися від КДБ

Також Знай.ua писав, у Львові пішов з життя видатний український професор Вадим Березовський