Зірка "Ліги сміху" та інших проєктів студії "Квартал 95" Тетяна Песик опублікувала привітання своїй близькій подрузі, з якою вона познайомилася за не зовсім звичайних обставин.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний пост був розміщений на сторінці комедіантки в соціальній мережі "Інстаграм".

На фото можна побачити двох дівчат, які позують на тлі гірського пейзажу. Сама Песик одягнена у короткі чорні шорти і чорну футболку з принтом, на її товаришці — біла футболка і коротка джинсова спідниця. На обох жінках біле взуття, а доповнюють їх "парні" образи темні сонцезахисні окуляри й розпущене волосся.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"З днюшкою тебе подруго 🥰

Випадкове знайомство яке переросло в дружбу, яка триває роками... Взагалі то в мене не було в планах в той вечір з нею знайомитись 🤪, але виявилось, шо то своя і ще причому норм чувіха 😃😍

Нереальних тобі позитивних емоцій від життя і багато подорожей ❤️

Цьомчики тобі 😘😘", — написала Песик у підписі до фото.

На жаль, зірка не вказала, коли і де саме було зроблено світлину, однак зазначила, що ще планує повернутися туди: "В цьому місці я вже вдруге, але буду і ше в третє... бо маю ціль вибратися на найвищу точку".

Тетяна Песик разом з подругою, фото Інстаграм
Тетяна Песик разом з подругою, фото Інстаграм

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мамі зять не потрібен? Зірка "жіночого кварталу" Песик розсунула ноги

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Ткач злив свіжий кадр зі зйомок"одного разу під Полтавою".

Також Знай.ua писав, що зірка "Кварталу 95" готувати не любить, але може дечим здивувати.