Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап виставив кумедне селфі, на якому продемонстрував, як вони з коханою дружиною починають свій ранок. Так, артисти вирушили на ранкову пробіжку недалеко від їх заміського будинку, фотографуючись на тлі сосен в теплому спортивному одязі, а Настя навіть була в шапці власного бренду.

До слова, Настя Каменських не раз розповідала, що прокидається о 6 ранку, щоб встигнути зробити якомога більше корисних справ, мотивуючи при цьому не тільки Потапа, а й численних українок. День у сім'ї зазвичай починається з тренування і пробіжки, зірки дотримуються правильного харчування, що і допомогло їм сильно схуднути за останні кілька років.

"Це наш ранок Morning Goods!!"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "друзі, ви афігенні🙏🔥💞♥️♥️", "які ви милі! 😍❤️ Обожнюю вас ❤️", "Спортивні зайчики😍🔥", "Вище,швидше,сильніше❤️❤️❤️ молодці підтримуєте один одного😍", "💖💖сонненька Настюшка💖💖💖", "Ви класні ❤️😍😻".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.