Юрій Великий - український комік, пародист і актор "Студії Квартал 95". Він є копією президента Володимира Зеленського та інших відомих людей України і Російської Федерації в проекті.

Великий також колишній учасник дуету "Брати Шумахери" з Сергієм Цвіловським. Зараз він, в ефірі телешоу "Вечірній квартал", зумів одним анекдотом охарактеризувати президентську партію "Слуга народу".

Читайте Знай в Google News!

Він виступив в образі Одеського гумориста Олега Філімонова, який балотувався в мери Одеси від "Слуги народу".

"Зібралися якось разом чукча, Штірліц, поручик Ржевський, новий російський, дистрофік, колобок, два наркомани, Василь Іванович, тітка Соня, вмираючий єврей, даішник, теща і чоловік з відрядження. А Вовочка їм і каже - чому не вся партія "Слуга народу" в зборі? Де інші?", - розповів Юрій Великий анекдот.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У цей момент з ним на сцені сидів відомий український журналіст і ведучий програми "в гостях і Дмитра Гордона" Гордон. А свій жарт комік закріпив сміхом робота Вертера з радянського фільму"Гостя з майбутнього".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, після гучної п'янки можна і себе в "ящику" побачити: "Квартал 95" змусив українців сміятися до сліз.

Як повідомляв "Знай.ua", син Джигарханяна пропустив похорон, але примчав до мертвого батька: "Все, що належить зробити..."

Знай.ua писав, німецька Кардашьян сміливо оголилася перед дзеркалом, природа щедро "нагородила" зірку.