В Instagram-акаунті "Квартал 95" з'явився відео-фрагмент з виступу, в якому згадали, що телеканалу "1+1" цього року виповнюється 25 років.

На сцені були присутні улюблені телеведучі: зірки "Жіночого кварталу", Руслан Сенечкін, Юрій Горбунов, Влад Яма, Катя Кухар і Людмила Барбір. А потім на сцену вийшов український олігарх Ігор Коломойський. Правда Його образ знову втілив Олександр Пікалов.

Читайте Знай в Google News!

"Я не зрозумів, що означає головні обличчя каналу. А найголовніше обличчя не покликали, так? Приємно. Привіт, мої дорогі і улюблені. Саме ті, через кого переривають реклами на моєму каналі. Дуже вас люблю, тому що ви всі справжні професіонали моєї справи", — почав своє привітання Коломойський.

Потім виділив особливу подяку ведучим "Сніданку з "1+1", які навіть і не здогадуються, як приємно мільярдерові вечеряти під них у Сполучених Штатах Америки. Далі він був здивований присутності Юрія Горбунова, а потім захотів сказати спасибі Савіку Шустеру, який більше не працює на "1+1".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Дімі Комарову окреме спасибі, завдяки його програмі "Світ навіворит", я дізнався багато країн, в яких я точно не хочу мати громадянство", — додав Пікалов в образі Коломойського. І слідом запитав, Де ж знаходиться недозеленський, а один з ведучих зрозумів про кого йде мова і викликав Євгена Кошового на сцену.

"Женечка, Здрастуй, мій дорогий. Ти знаєш, як я називаю "Вечірній квартал"? Как? Моя Курочка. Тому що, раніше ви мені несли золоті яйця, а тепер ніби голови немає, а ви все одно бігаєте", — підсумував олігарх, після чого представники "Квартал 95" заспівали пісню.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Кварталу 95" Тетяна Песик затиснула подругу в гарячих обіймах: "Випадкове знайомство переросло в…"

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Ткач з "Квартал 95" перетворився на містера Грушу, снігопад вплинув: "Схрестили з Кошовим"

Знай.ua писав, друга Зеленського з "Квартал 95" застукали в обіймах загадкового чоловіка.