Аліна Гросу - відома українська співачка. Зовсім недавно дівчина розлучилася зі своїм чоловіком Олександром Комковим.

У шлюбі вони провели кілька місяців, а перед ними було розкішне весілля. Виконавиця частенько радує шанувальників новими знімками в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Зараз же Аліна Гросу вирішила поговорити про найголовнішу проблему людства в 2020 році - коронавірус. "Всім привіт! не буду довго писати. Слухайте, якщо є питання-задавайте! У моїй родині було 2 випадки зараження, один - легка форма, інший - важка з 75% ураження легенів. Коли було жахливо страшно за дуже близьку людину. На щастя реаніматологи, своєчасне втручання і правильно підібрані препарати, плюс лікування допомогли. Бережіть себе. Будьте пильні. І якщо з'являються перші симптоми не займайтеся самолікуванням", — написала вона під відеозверненням.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Дівчина заявила, що сама захворіла на COVID-19. 28 жовтня Гросу відчула себе не дуже добре, у неї піднялася температура і сталася втрата нюху. Потім вирішила зробити тест і отримала позитивний результат.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розведена Гросу різко змінила імідж, колишній буде кусати лікті: "Шикарний"

Як повідомляв "Знай.ua", Аліна Гросу після розлучення опинилася в ліжку з голим чоловік.

Знай.ua писав, Гросу зробила це в ранньому дитинстві, а Камалія з маминими колегами - зірки про свій "перший раз"