Ніколь Потуральскі показала акробатичний елемент просто на столі - її пластиці позаздрить кожна.

Читайте Знай в Google News!

Німецька модель з польським корінням Ніколь Потуральскі, яка нещодавно розійшлась зі своїм коханцем - голлівудським красенем Бредом Піттом, не сумує з цього приводу.

Вона, щоправда, натякнула була Пітту, що не проти його повернення у її ліжко. Красуня оприлюднила в Instagram відверте фото, на якому вона лежить, задерши ноги. "Залишся тут ще ненадовго", - прокоментувала фото Потуральскі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як відреагував на це Бред Пітт, невідомо. Але побачивши нове фото Ніколь, він точно кусатиме лікті.

Цього разу молода красуня продемонструвала свою чудову пластику. Ніколь Потуральскі виконала акробатичний "мостик" просто на столі. При чому, стоячи на підборах.

На ній був подовжений піджак і спідниця з тонких ниточок. При виконанні акробатичного елементу, ці ниточки, звісно ж, не могли вже виконувати свою роль одягу і оголили стрункі ніжки Ніколь та її пружні стегна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пітт не витримав любовного трикутника і розпрощався з красунею Потуральскі

Як повідомляв портал Знай.ua, Ніколь Потуральскі поставила хейтерів на місце

Також Знай.ua писав, чому стосунки Бреда Пітта з моделлю Ніколь Потуральскі не подобалися Анджеліні Джолі.