Зірковий шеф-кухар Ектор влаштував осінню гала-вечерю в Едемському саду.

Читайте Знай в Google News!

Канадський та український зірковий шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор Ектор Хіменес-Браво, який добре відомий українцям як один з суддів проєкту "МастерШеф", розповів, як пройшла його осіння гала-вечеря Eden Garden Gala Dinner.

Не змінюючи традиції Ектор і цієї осені зібрав гостей на щорічну гала-вечерю у ресторані сучасної китайської кухні BAO.

Цього разу зірковий шеф-кухар надихнувся історією Адама і Єви, звернувшись до витоків створення світу і райського життя в Едемському саду. Тому Eden Garden Gala Dinner пройшла в атмосфері квітучого саду і вишуканих страв, ретельно підібраних і створених Ектором.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Гості із задоволенням куштували равликів, каракатиць, краба і навіть голуба під вишуканим супроводом шампанського Veuve Cliequot.

Серед запрошених були Катерина Осадча, Григорій Решетник, Аніта Луценко, Манана Окропирідзе Олімпія Вайтмусташ з чоловіком Олександром Смірновим, Іраклі Макацарія та інші зірки.

Ектор поділився в Instagram емоціями від влаштованого свята та опублікував кадри із гала-вечері в Едемському саду.

"В часи карантину душа ще більше жадає свят, але ми вимушені стримувати свої бажання. Та попри все я щасливий, що нашій команді вдалося втілити всі ідеї в життя...
А я дуже радий, що можу дарувати нашим гостям неповторні емоції! Не можу стримувати це в собі, тому ділюся з вами частинкою нашого свята!", - підписав фото Ектор.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво розповів про свою найпершу роботу на кухні

Як повідомляв портал Знай.ua, рецепт кремового сніданку від Ектора.

Також Знай.ua писав, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво розповів про щирі почуття до України.