Українська актриса і телеведуча Лілія Ребрик частенько радує своїх шанувальників новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram.

Вже три роки жінка є ведучою ранкової програми "Ранок з Україною" в парі з Сергієм Зенімим.

Читайте Знай в Google News!

Зараз Лілія Ребрик поділилася відео невеликої ранкової розминки зі своєю дочкою. "Починаємо суботній ранок з ранкової двіжухи. Ви просили - ми зробили. Дивитися - зі звуком. Секрет полягає в тому, що заохочувати дитину до корисних звичок потрібно тільки в ігровій формі, ну і своїм прикладом (мамі не завадить). Дітям - цікаво, мамі - корисно, а татові - ммм. Гарних вихідних! Будьте здорові!", - написала вона під відео.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Серед рухів можна побачити повторення звичайних речей, серед яких чистка зубів, одягання, сніданок і прибирання.

"Як Здорово!!! Яка пластика!!! Яка класна енергія!!! Лілія!!!", "Мама просто красоточка!!!! Діанка красуня!!!!", "Лілія, ви прекрасні. Весела, життєрадісна, світла,повітряна, яскрава дівчина", "Як приємно за вами спостерігати", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запальна ЛІлля Ребрик з розгону влетіла і розклалася у повітряному шпагаті: "Дітям весело, мама - аніматор"

Як повідомляв "Знай.ua", ведуча Лілія Ребрик здивувала натуральною красою: без гриму тільки краще.

Знай.ua писав, Ілона Гвоздьова з новонародженим сином і дочка-підліток Лідії Таран: зіркові мами показали своїх чад.