Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

А цього разу зірка показала публіці нове фото, на якому позує на пляжі. Зараз Настя відпочиває на сонячних Мальдівських островах, і не втомлюється публікувати в соцмережі свої фото. Так, цього разу Настя нарешті показала фанатам свого коханця, правда, не повністю. Справа в тому, що чоловік стоїть за її спиною і його практично не видно, а ось вона постала у всій красі – у вечірній сукні та босоніжках, і це все на пляжі.

Читайте Знай в Google News!

"Любіть і будьте коханими. Це велика радість! Коли мені задають питання Хто мій чоловік, я на нього не відповідаю зовсім. Тому що це нікого не повинно турбувати, крім мене. Ніхто не задає питання: "який він?". А на цей можу відповісти: найкращий! Люблячий, добрий, відкритий, сексуальний, молодий, стрункий, з почуттям гумору і чудовий. Тому ми разом. Бажаю всім таких неймовірних емоцій любові і пристрасті!",- підписала знімок Волочкова.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.