Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі.

Так, цього разу зіркова красуня показала у своєму мікроблозі миле фото, на якому її можна побачити в зухвалому образі, і на цьому знімку вона виглядає дуже стрункою. Але Попередній пост на її сторінці був зі знімками, на яких Леся була кокетливою товстушкою. Схоже, телезірка вирішила поекспериментувати в фоторедакторах.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку телезірка відображена, сидячи столі біля дзеркала, і поклавши ногу на стілець. Перед камерою Леся з'явилася в стильному вбранні - на ній коротке чорне плаття і оригінальні мереживні колготки, а Свій образ вона доповнила чорними черевиками. Її волосся зібране у високий акуратний хвіст, а на обличчі легкий макіяж, вона з викликом дивиться в камеру. У підписі до фотографії Нікітюк написала: "Долар би так падав, як моя вага на фото в інст. Всім гарного вечора, посилання на нову серію Маршрутки в шапці профілю". Численні фанати зірки не залишили без уваги таку публікацію, користувачі почали вправлятися в дотепності, жартуючи і засинаючи Лесю компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.