Турецький актор Халіт Ергент відомий багатьом любителькам серіалу "Величне століття" за роллю султана Сулеймана.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram він поділився інформацією про шлюб з Бергюзар Корель.

Читайте Знай в Google News!

"Багато років тому в інтерв'ю я розповідав про те, через що ми пройшли, коли всі нападали на нас на початку наших відносин. Сьогодні, після стількох років, подекуди все ще звучать некрасиві звинувачення, особливо щодо Бергюзар, тому я думаю, що не зміг добре пояснити наш стан", — почав своє звернення Ергент.

Далі він заявив, що припинення його попереднього шлюбу з Гізем Сойсалди не має нічого спільного з Бергюзар Корель. "Не варто віддавати належне чуткам, написаним такими виразами, як "якби" і "ми чули". Більше того, у людей, з якими ви в той час брали участь у цих чутках, тепер є сім'ї та діти. Майте повагу, будь ласка", — додав актор.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Останній же абзац відноситься до Бергюзар Корель. Вони в шлюбі вже 11 років. Жінка є матір'ю двох хлопчаків від Халіта Ергента.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Як повідомляв "Знай.ua", актори "Величного століття" в реальному житті: як поза серіалом виглядають Хюррем, Сулейман і Пелін.

Знай.ua писав, дружина "султана Сулеймана" поправилася після пологів і натрапила на шквал ненависті: "Ви можете ковзнути"