Український рок-музикант, актор, громадський діяч і лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка став гостем популярної телепередачі "Світське життя".
Його ведучою виступає Катерина Осадча і вона поцікавилася у виконавця, як це виступати в кабаре в Парижі.
Читайте Знай в Google News!
На початку інтерв'ю жінка назвала Скрипку головним франкофілом українського шоубізнесу і запитала, чи пам'ятає він себе, коли вперше потрапив до паризького кабаре.
"Я зрозумів, що це не порнографія, що це не вульгарщина. Це - мистецтво. У тому числі, і в Україні. Я бачив у Донецьку "Crazy Horse", — розповів артист. Це було у Ахметова, але в одязі.
Він заявив про те, що "Мулен Руж" є лише вивіскою, туристичною"штукою".

А самі французи хоча в ті, які все ж поменше. Після цього Осадча запитала, в чому ж полягає специфіка роботи в кабаре в Парижі, крім однієї гримерки з дівчатами, які просто там і переодягаються.
"Кабаре - це пісня, танці, цирк, шансон і гумор. Щодня додаються різні артисти, це імпровізація, зміни", - додав Олег Скрипка. І потім згадав, що якось співав там на сцені"Горіла сосна, палала".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олег Скрипка залишив музику заради пляшечки червоного: "Друзі! Я дегустував!"

Як повідомляв "Знай.ua", Олег Скрипка розповів про антивірусні ворожіння: "У нас відразу почали послаблювати карантин"

Знай.ua писав, "Воплі Відоплясова" Олега Скрипки зіграли перший в Україні онлайн-концерт

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще