Відомому жіночому колективу "ВІА Гра" цієї осені виповнюється 20 років. Зараз група вперше виходить у світ в новому складі, в який входить Софія Тарасова, Ксенія Попопа і Уляна Синецька.
Зараз вони дали інтерв'ю Катерині Осадчій в ефірі телепередачі "Світське життя".
Читайте Знай в Google News!
Катерина запитала у Тарасової, чи мріяла вона ще 9 років тому, коли брала участь у проекті "Голос.Діти "про те, чи мріяла вона про участь у "ВІА Грі" і чи думала, що стане наймолодшою учасницею колективу.
"Ні, я не мріяла. Я навіть не думала про це. Крок за кроком я крокувала до своєї мрії, що я хочу бути на сцені. Це була мрія Ксюші", - заявила дівчина. Потім же Осадча запитала у Ксенії Попової, яким був кастинг.
"У травні я почула про кастинг і відразу відправила своє відео без сумнівів. І чекала, я знала, що мені подзвонять обов'язково. І мені подзвонив Костянтин і я відразу з ним зустрілася, ми просто поговорили. Я йому заспівала, він на мене подивився, сфотографував кілька разів і так пройшов мій кастинг", — розповіла Ксюша.
Далі мова пішла про те, чи є у дівчат улюблені учасниці з попередніх складів групи, і Софія виділила Єву Бушміну, так як вона їй якось імпонує і була гарячою. Катерина Осадча нагадала про дружину Костянтина Меладзе Вірі Брежнєвій. Ведуча запитала, чи давала співачка їм якісь поради?
"Віра нас дуже підтримує і правда дає суперцінні поради. Припустимо, ми були на репетиції, і прямо під час виконання вона може підійти і сказати на вушко, тут краще зробити так, стань так, тому що так краще виглядаєш", — поділилася Уляна Синецька.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гаряча екс-віагрянка Котова перетворилася на господиню жеребців: "Я б попрацював з тобою"

Як повідомляв "Знай.ua", ВІА Гра вже не та: Меладзе показав новий склад групи і викликав гнів

Знай.ua писав, Седокова покаялася за забутий поцілунок з Меладзе: "Я зомліла від щастя"

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще