Популярна співачка і спокуслива красуня Тетяна Котова, яка свого часу виступала у складі групи ВІА Гра, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Так, нещодавно зіркова красуня виклала в мережу спокусливе фото, на якому її можна побачити в сексапільному образі в ліжку. Дівчина еротично позує, вмостившись на шовкових простирадлах.

Читайте Знай в Google News!

Перед камерою Таня з'явилася абсолютно голою, але це її зовсім не бентежить, вона млосно позує фотографу, прикриваючись ковдрою. Однак, на знімку все одно можна розглянути її пишні груди і витончені плечі. Волосся красуні розпущене і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії Котова загадково написала: "Доля розкидала нас по різних диванах... і ліжках". Фанати в захваті від нової фотографії зірки, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Мейхер хотіла пококетувати, але занадто розсунула ноги.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка ВІА Гри роздяглася догола для благої мети.

Також портал "Знай.ua" писав, що Віра Брежнєва показала, як виглядала до популярності.