Популярний український гуморист Вадим Мічковський, відомий як Дядя Жора, показав, до чого може призвести карантин вихідного дня в Україні.

Читайте Знай в Google News!

Дядя Жора виклав нове відео у своєму Інстаграмі, яке підписав "Звернення до уряду від імені підприємців!!! ✊ Карантин вихідного дня - так чи ні???".

Дядя Жора, фото: instagram.com/dyadya_jora
Дядя Жора, фото: instagram.com/dyadya_jora

На опублікованих кадрах Мічковський перетворився у зубожілого підприємця-ресторатора з червоним носом та синцями під очима, який після введення карантину вихідного дня змушений ритися у смітниках в пошуках чогось "свіженького".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Звертаюся до вас від імені всіх рестораторів, артистів, працівників офісів, загалом всіх підприємців. Скасуйте карантин вихідного дня! А то таких підприємців, як я, щодня ставатиме все більше і більше. Краще мати бізнес і перехворіти, ніж втратити бізнес і все одно перехворіти. Одумайтеся!", - звернувся до влади дядя Жора в образі колишнього власника мережі ресторанів.

Дядя Жора, фото: instagram.com/dyadya_jora
Дядя Жора, фото: instagram.com/dyadya_jora

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Притула зіштовхне лобами Ласточкіних та Бабкіних: розберуться, що спільного між Тарасом Шевченком і Козловським

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"